http://www.marinowateradvies.nl/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/387821mwa_banner_pool.jpglink
http://www.marinowateradvies.nl/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/553986mwa_banner_nevel.jpglink
http://www.marinowateradvies.nl/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/747089mwa_banner_veiligheid.jpglink
http://www.marinowateradvies.nl/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/743385mwa_banner_yellow_tank2.jpglink
 Uitvoeren van beheersmaatregelen totaal beheersplan veiligheid

18 november 2009 zijn de eerste BRL 6010 certificaten uitgereikt door KIWA.

Marino Water Advies B.V. is een van de eerste BRL6010 gecertificeerde adviesbureaus in Nederland. Door het behalen van dit certificaat bereidt Marino Water Advies B.V. zich optimaal voor op de toekomstige wetswijziging.

Het BRL6010 certificaat ‘Legionella preventieadvisering voor collectieve leidingwaterinstallaties’ biedt de mogelijkheid tot het inschakelen van een gecertificeerd adviesbureau. Deze adviesbureaus hebben toestemming om bedrijven te adviseren, en tot het (laten) toepassen van gecertificeerde systemen en producten. Het certificaat geeft de gebouweigenaren, controleurs en handhavers van de nieuwe wetgeving het vertrouwen dat de collectieve leidingwaterinstallatie in alle opzichten voldoet aan de voorschriften.

Eigenaren van collectieve leidingwaterinstallaties hebben een zorgplicht voor het leveren van schoon en veilig water aan derden. Veel gebouweigenaren zijn daarom verplicht een Legionella beheersplan te laten opstellen. Tot voor kort was het vinden van een betrouwbaar adviesbureau erg lastig.

Begin 2011 zal het Drinkwaterbesluit aangenomen worden. Hierin zal worden opgenomen dat legionella beheersplannen voor hoogrisico locaties als onder andere hotels, campings, verzorgingshuizen en ziekenhuizen moeten worden opsteld door BRL6010 gecertificeerde adviesbureaus.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen.

kiwalogo_marinowateradvies